De ouderraad wil op een opbouwende wijze meewerken aan de verbetering van de opvoeding van al de leerlingen op school. Zij organiseert en ondersteunt op school allerlei vergaderingen  en activiteiten voor de ouders van de leerlingen.

Elke ouder kan toetreden tot de ouderraad. Een uitnodiging daartoe wordt met de leerlingen bij het begin van het schooljaar meegegeven.
De bevoegdheden van de ouderraad wordt omschreven vanuit de ondersteunende rol die zij zullen bieden aan de schoolraad.

Suggesties of vragen in verband met het schoolgebeuren kunnen eveneens aan de ouderraad worden overgemaakt.  De ouderraad zal ze bespreken met de directeur.
Het verslag van de ouderraad kan door de ouders worden opgevraagd bij de secretaris van de ouderraad.

Samenstelling

Dhr. Wim Parrez